Shahid Beheshti University

• Decrease font size
وب سایت دکتر سیدمحمدصادق موحد
سلام دوستان عزيز به منزلگاه علمی اينجانب خوش آمديد

- اسم من سيدمحمدصادق موحد است که دوستانم مرا حاج صادق می‌نامند.

- در 26 بهمن ماه سال 1357 در يکی از شهرستانهای استان فارس به نام اقليد که در بين رشته کوههای زاگرس قرار دارد، متولد شدم.

- تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را در همانجا به پايان رساندم و سپس در سال 1370 به همراه خانواده در شهر شيراز ساکن شدم.
- در سال 1375 در مقطع کارشناسی رشته فيزيک در دانشگاه شيراز پذيرفته شدم
- سال 1379 به عنوان رتبه اول فارغ التحصيل شدم.
- در همان سال در مقطع کارشناسی ارشد فيزيک دانشگاه صنعتی شريف پذيرفته شدم و به تهران منتقل شدم.
- در بهمن ماه 1380 با درجه عالی پايان‌نامه خود را به پايان رساندم
- و بلافاصله در مقطع دکتری فيزيک در همان دانشگاه پذيرفته شدم. در آبان‌ماه 1385 از پايان‌نامه دکتری خود با عنوان "کيهان‌شناخت انرژی تاريک متغير و تحليل آماری تابش زمينه کيهانی" در شاخه سيستمهای پيچيده و تحليل داده‌ها در کيهانشناسی مدرن، با درجه عالی دفاع کرده و به عنوان رتبه اول فارغ التحصیل شدم
- اکنون به عنوان استاد تمام فيزيک در دانشکده فيزيک دانشگاه شهيد بهشتی تهران مشغول به پژوهش و تدريس می‌باشم.
- ضمناً از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ به عنوان محقق مقيم در پژوهشکده نجوم و اختر‌فيزيک پژوهشگاه دانشهای بنيادی (IPM) نيز مشغول پژوهش بودم.
- طی سالهای ۸۸ تا ۹۰ به عنوان یکی از اعضای کمیته علمی المپیاد نجوم باشگاه دانش پژوهان نیز فعالیت می کردم.
- از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ نیز مدیر دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید بهشتی فعال بودم.
- از سال ۱۳۹۱  تا ۱۳۹۴نیز به عنوان عضو کمیته ممیزی جشنواره ها در بنیاد ملی نخبگان فعالیت کردم.

- در سال 1382 ازدواج کردم و يک پسر به نام سيد دانيال (عکس) و یک پسر به نام سیدعلی (عکس) دارم.

- در سالهای 1384 و 1385 بورس استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی شريف را دريافت کردم. همچنين در سال 1386 در نهمين جشنواره جوان خوارزمی رتبه دوم پژوهشهای بنیادی را کسب کردم(عکسعکس 2).

- در سال 1387 اعتبار پژوهشی ويژه استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان را دریافت کردم.

- در سال ۱۳۹۱ به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه شهید بهشتی معرفی شدم.

- در سال ۱۳۹۷ نیز به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه شهید بهشتی معرفی شدم.

- از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ به عنوان محقق وابسته مرکز ICTP بودم.

- از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشکده فیزیک فعالیت می کردم.

- از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۱ نیز به عنوان عضو شورای روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی بودم.

- از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ نیز عضو هیات مدیره انجمن فیزیک ایران بودم.

- از سال ۱۳۹۳ تا کنون به عنوان عضو شاخه فیزیک محاسباتی انجمن فیزیک فعالیت می کنم.

- از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ به عنوان مدیرکل دفتر شناسایی و توانمندسازی آینده سازان بنیاد ملی نخبگان فعالیت می کردم.

- از آبان ماه ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به عنوان معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان فعالیت کردم.

- در اين منزلگاه می‌توانيد برخی از مقالات منتشر شده، کدهای محاسباتی، دست‌نوشته‌های علمی و آدرس‌های مفيد را بيابيد. ضمناً می توانید هرگونه سوال پيشنهاد و نقد را از طريق آدرس الکترونيکی به اطلاع اينجانب برسانيد.

Tomb of Cyrus the great (Pasargadae, IRAN)

Professor of Physics,
Shahid Beheshti University,
Tehran, IRAN.